2009-05-08

Vad har NATO med pensionerna att göra?

Socialdemokraternas Veronica Palm har nu valt strategin att tala om allt annat än vad dagens debatt handlar om för att inte visa hur oeniga oppositionen är i pensionsfrågan. Just nu har hon pratat om bl a Nato, EMU, skolpolitik, apoteksreformen och skattepolitik.

Media: DN

2 kommentarer:

 1. 2 av vänsterpöblens favoritknep när argument och enighet börjar brista:

  1 Dom höjer rösten och knytnävarna i stället, argumenten svaga - höj rösten, gapa och skrika- mentaliteten och andra pöbelfasoner är urtypisk för sossekommunistisk pöbel.

  2 Flytta fokus-mentaliteten för att dölja hur dålig dess politik är

  Sen får man klart inte glömma i tv-debatterna att där är gaphalsarna från vänsterpöbeln överrepresenterade. Det händer gång på gång att dom börjar gapa och käbbla för att avbryta alliansen motdebattörer så dom i sin tur ska tappa tråden. Visst en liten del allians debattörer gör så också, men dom är klart underrepresenterade.

  Pöbelfasoner som ses inom s v och mp och inom olika partipolitiskt "neutrala" nätverk är rena skämtet alltså. Gud såna kan man ju inte ta på allvar och hålla en saklig diskussion mer.

  Anna Lundgren (m)

  SvaraRadera
 2. Förresten. Kände igen namnet Veronica Palm och mycket riktigt. Denne sosse har tydligen en relation till det partipolitiskt "neutrala" Resurs. Såhär skriver Resurs själv på ett inlägg:
  "Snart är det val riksdagsval igen. Oppositionen håller på att förbereda sin valplattform. Men när det gäller löften till sjuka och utsatta har det varit väldigt tyst, oroväckande tyst. Vänsterpartiet har gjort vissa insatser, men från mp och socialdemokratin har vi inte fått mycket att hoppas på. Kommer de att låta utförsäkringarna av sjuka att rulla på? Några av dem som varit involverade i svmp välfärdsgrupp är Gunvor och Veronica Palm. Gunvor (mp) har på sin blogg föreslagit flexarbete enligt dansk modell. Kanske vore bra att sätta sig lite in i detta? Samt påminna dem om att vi finns.."
  Visar också att Resurs tar initiativ till partipolitiska kontakter. "Sjukdom inte följer partigränserna" skriver dom. Nä det vet väl alla att det inte gör, det var inte heller det jag ifrågasatte tidigare. Däremot verkar det som om måltavlan för kritiken följer partigränserna, t o m inom det partipolitiskt "neutrala" Resurs. För i dom flesta fallen när man varit där och bläddrat igenom inläggen så har det varit Alliansen som är elände och sossar och kommunister som är lösning på deras "elände".
  Anna Lundgren (m)

  SvaraRadera