2009-03-23

Att säga en sak och göra en annan...

Idag har jag tillsammans med mina moderata kollegor i utskottet bland annat besökt Försäkringskassan och Flyktinghälsan i Västerås. Detta som ett led i vår ambition att besöka alla delar av vårt avlånga land för att samtala kring de frågor som vi arbetar med.

Försöker nu hinna ikapp i nyhetsflödet och noterar att verkligheten håller på att hinna ikapp LO:s ordförande Wanja Lundby-Wedin. Att säga en sak och göra en annan sak håller inte i längden. Det går inte att både bevilja avtal om mångmiljonpensioner och sedan kritisera de samma. Vore det inte för att hon inte har några egentliga utmanare om ordförandeposten i LO så skulle hon inte kunna sitta kvar länge till. Nu lär hon bli kvar, om än vingklippt när det kommer till att kritisera orimliga bonusar och pensioner i näringslivet.

Media: DN1, DN2, DN3, DN4, DN5, DN6, SvD1, SvD2, SvD3, AB1, AB2, AB3, AB4, SDS

Gunnar Axén

1 kommentar:

  1. LO med Vanja är hög tid att skrota totalt. Hon och LO värnar bara om sina anställda och skiter totalt i den stora massan som betalar dem med medlemmspengar. Dessutom fostrar de dumma politiker från sina led.

    SvaraRadera