2009-02-25

Blå(s)ningen

Utseendet av ny partisekreterare för socialdemokraterna har varit en lång historia med många olika turer. Minst ett halvdussin namn har det spekulerats kring.

Den som nu verkar sitta med Svarte Petter i det rävspel som pågått är riksdagsledamoten Håkan Juholt. Han skulle utses till tillförordnad partisekreterare var det tänkt - och därmed sannolikt också bli vald till ordinarie partisekreterare längre fram. För att kunna bli tf partisekreterare var han tvungen att tacka nej till att kandidera till EU-parlamentet och en tämligen säker plats på listan.

Nu utser man istället Ibrahim Baylan till partisekreterare och Juholt blir blåst både på partisekreterarejobbet och uppdraget som EU-parlamentariker...

S-bloggaren Jonas Morian beskriver en del av de turer som varit kring partisekreterarjobbet.

Media: SvD, DN, SvD, SvD

Gunnar Axén
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

2 kommentarer:

  1. Det visar återigen vilka problem Mona Sahlin har. Om den socialdemokratiska förnyelsen gått sakta så kommer den nu att tvärdö. Utnämnandet av Baylan var spiken i kistan. Så nu har sossarna en partiledare ingen egentligen ville ha och en partisekreterare som förmodligen heller ingen vill ha. Uj Uj Uj vad de verkar ha bra och roligt inom sossarna.

    SvaraRadera
  2. Jag har en lyktstolpe utanför mitt hus som skulle göra ett större intryck på väljare och partiarbetare. Trots att den ibland står och blinkar oregelbundet.

    Baylan är trist och tråkig.

    Jag tror inte så många S bloggar kommer att kommentera detta annat än att det är OK. Det blir inte vågen.

    SvaraRadera