2008-11-19

Oppositionskarusellen snurrar vidare

Handlingarna inför morgondagens överläggningar med migrationsministern är nu genomlästa.Konstaterar att oppositionskarusellen snurrar vidare. Mona vill regera med miljöpartiet. Miljöpartiet vill inte regera med vänsterpartiet. Vänsterpartiet vill regera med socialdemokraterna. Oklart om de vill regera med miljöpartiet. Och idag besökte Mona, Maria och Peter Luleå - där LO med sura miner uttryckte sitt missnöje över samarbetet med miljöpartiet.Snurrigt värre. Man undrar om Mona kommer att överleva som partiledare fram till valet.Gunnar Axéns officiella hemsida


Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

1 kommentar:

 1. Mona Sahlins huvudnummer
  En omfattande bank och finanskris har drabbat varlden och foranlett politiker att gora stora insatser I mangmiljadklassen for att forhindra en totalkollaps I varldsekonomin med massarbetsloshet och ressesion som foljd.

  Mona Sahlin har under krisen helt koncentrerat sig pa tva fragor

  Dels vill hon hoja ersattningen I A-kassan dar regeringens forslag betecknas som” sataniskt” och dels vill hon ge barnfamiljer en julapp pa ungefar en tusenlapp

  Ekonomiska utfallet av den foreslagna okningen av a-kassan ar
  som P J Anders Linder visar i SvD skillnaden mellan socialdemokratisk godhet och borgerlig satanism enligt Mona Sahlin 50 kronor om dagen, i 100 dagar.

  Den ekonomiska effekten av en allmosa pa 1000kr I extra barnbidrag inses latt.


  Den ekonomiska realiteten av de forslag hon presenterat under omfattande dagispladder ar forsummbar I forhallande till vad finanskrisen kan fa for effekt pa folks vardagsekonomi. Det vore battre om landets storsta parti gjorde en insats pa det omradet I stallet for de grova bondfangartrix som Mona Sahlin agnar sig at med enda syfte att fiska roster.
  bob

  SvaraRadera